Waarom kopen mensen dure kruisbogen?

Adam de Vos

"Als je iets krachtigs wilt schieten, heb je een nauwkeurig vuurwapen nodig. Dit is de enige manier waarop je je geld terug verdienen! Voor mij betekent dit dat ik veel kruisbogen moet verkopen om geld te verdienen. Het is niet mogelijk voor elke koper om er een te bezitten en alle kosten te betalen. Dit is de reden waarom ik wil helpen andere kruisboog-kopers om een betaalbare keuze hebben!

Als je van dit bericht, je zou ook graag onze gerelateerde post Kruisbogen en Jacht.

Kruisbogen kunnen duur zijn, vooral als je ze koopt als jachtwapens.

De meeste kruisbogen zijn gemaakt in China. Om ze te verkopen aan de Amerikanen, moeten ze worden gestempeld met "Made in China". Het stempelen kost veel geld en de kwaliteit van de productie is meestal slecht. Als gevolg hiervan variëren de prijzen van $ 300 tot $ 6000. Er zijn zeer weinig kruisbogen verkocht die zijn gemaakt in de VS en kan worden verkocht voor $ 1000 - $ 30

Toen ik zag een online prijs van $ 12. Heeft het zin om kruisbogen te kopen? 000 USD (ongeveer $ 12. Im Unterschied zu kruisboog vergelijk ist es somit merklich tauglicher. 000 voor een HK-93 met een 6x1,5x3 magazine) Ik dacht dat het een grap. In werkelijkheid is de prijs zeer realistisch gezien de kwaliteit van de kruisboog. Maar ik wilde proberen om de verschillen tussen de Chinese gestempelde versie en die gemaakt in Amerika te begrijpen. Dus ik zocht het internet en vroeg de kruisboog jongens wat ze denken over de kruisbogen, de fabriek in China, het ontwerp van de kruisboog, enz. Als gevolg van mijn onderzoek en ervaring heb ik een paar grafieken gemaakt om u te laten zien waar de kruisbogen worden verkocht en de verschillen in prijs. Ik heb deze grafieken gemaakt omdat: - Er is veel verkeerde informatie over de kwaliteit en prijs van kruisbogen, dus ik was geïnteresseerd in het tonen van u een aantal echte gegevens over de prijs van kruisbogen. - Als u op zoek bent naar een kruisboog die goedkoop is, of zelfs duur, of zelfs beter, een dure kruisboog, ik hoop dat je graag de manier waarop ik al deze dingen samen. U de onderstaande grafieken downloaden en afdrukken voor eenvoudige referentie. (Als u liever een gedrukte versie, u de PDF-versie hier downloaden) (Merk op dat ik de ruwe gegevens voor de grafieken heb verstrekt. U deze grafieken gebruiken voor uw eigen studie en onderzoek naar kruisbogen, maar u moet eerst contact opnemen met uw lokale kruisboogdealer.)

De grafiek(en) downloaden

1. Klik op een van de onderstaande links, of gebruik je favoriete zoekmachine om de grafiek die u zoekt te vinden.

2. De gegevens die u hieronder ziet, worden geleverd door het Gun Data Warehouse, die de volledige PDF-versie van de grafieken aanbieden.