Over Adam

Adam de Vos

Ik ben geboren in Amsterdam in 1986 en woon en werk nu in New York. Ik ben zeer gepassioneerd over alles in het leven en altijd op zoek naar een nieuwe kans in mijn leven. Ik heb veel vrienden op het gebied van wapens, vuurwapens, munitie en schieten, en het is mijn doel om nieuwe mogelijkheden te brengen voor hen allemaal om te genieten van het plezier dat ze verdienen te hebben. Ik denk dat deze blog zal een grote om ons te helpen om te creëren en te delen meer kansen en nieuwe ervaringen. In zekere zin geloof ik ook dat de wereld een betere plek kan zijn door de passie en passie van ons vak met veel mensen te delen.

Ik zou graag uw mening over de blog weten, en hoe het zou kunnen verbeteren of hetzelfde blijven door de jaren heen. Wat is de beste manier om te verbeteren of niet?

De blog is niet een perfecte blog en ik verwacht niet dat het te zijn, maar het is meer dan genoeg voor mijn dagelijkse behoeften. Ik ben altijd op zoek om het te laten groeien en het beter te maken.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is werken voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van kruisboogproductie. Ik run de blog omdat ik mijn kennis over deze geweldige wapens wil delen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën om van te leren. Ik hoop dat je geniet van mijn blog zo veel als ik het schrijven van het.

De kruisboog is een indrukwekkend wapen, dat in staat is om hele legers gemakkelijk te vernietigen. De volgende foto toont een kruisboog die is gemaakt door mijn bedrijf. De kruisboog is gemaakt van hoogwaardig staal. U duidelijk de kruisboog van alle kanten zien. Deze kruisboog kan binnen enkele seconden een vol leger uitschakelen. Het kan gemakkelijk worden gerepareerd. U ook zien de kruisboog in actie tegen een paar vijanden in een gevecht. Dit is slechts een kleine steekproef van wat het kan doen. Alle wapens die je op de foto ziet zijn echt. Ze zijn zeer goed gemaakt en zijn zeer duurzaam. Ze zijn getest in het veld. Het is gemaakt in Nederland.

We zijn op zoek naar testers om onze kruisboog te testen tegen verschillende doelen:

Een paar voorbeelden van het doel dat wordt gebruikt in het testen: Een kleine beer, een kleine vos, en een klein zwijn.

Toen ik deze blog in 2014 begon, wilde ik niet te lang duren om een idee te krijgen van waar ik naartoe wilde. Ik begon in de kruisboog markt, maar na een tijdje werd het duidelijk dat ik wilde mijn eigen blog over kruisbogen te starten. Ik had al enige ervaring met web design en ik wilde kruisboog gerelateerde dingen die ik was op zoek naar laten zien. Ik vond dat de gemeenschap is een grote en dat het leuk zou zijn om te kunnen meer van mijn ontwerpen post. De gemeenschap is ook echt leuke en aardige mensen, hoewel de site is niet altijd de makkelijkste te gebruiken. Ik wil mijn best doen om de website zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen die het wil gebruiken. Dit is veel werk en je moet erg geduldig zijn, maar ik hoop dat het zo goed zal uitpakken als ik zou willen.

De belangrijkste manier waarop ik van plan om mijn vrije tijd door te brengen zal worden in de ontwikkeling van de kruisboog ontwerp.

Mijn motto is om "het beste te geven."

We bieden ook persoonlijke kruisboogtrainingen aan. We kunnen je niet trainen voor de kruisboog, dus we helpen je aan de slag met de basiskruisboogvaardigheden.

Hier is een korte lijst van ons aanbod.

Onze basistraining omvat een aantal basisvaardigheden, waaronder het juiste gebruik van de kruisboog en waar u op moet letten bij het gebruik ervan. Onze introductiecursus is $ 80 / semester of $ 175 / half jaar en dekt het hele scala van vaardigheden die we onderwijzen en bieden onze klanten. De tweede cursus is $ 200 / semester of $ 300 / half jaar.

We hebben ook een van de meest uitgebreide online kruisboog cursussen beschikbaar voor degenen die willen trainen met een geweer of shotgun, of een combinatie van beide. We bieden ook een scala aan andere opties, waaronder een online beginnerscursus in de basisvaardigheden. De meest populaire is degene die wij bieden gratis voor onze klanten. Onze $500/semester of $700/half jaar cursus is zeer betaalbaar, en het behandelt elk van onze populairste kruisboog opleidingsopties.