Dus we testen

Adam de Vos

We zijn er trots op ervoor te zorgen dat ons onderzoek reproduceerbaar is door andere onderzoekers. We bieden een uitgebreid scala aan gegevens om een beter begrip te krijgen van de prestaties van de kruisboog. Dit is een lange termijn inzet van ons, zullen we onvermoeibaar werken om de site zo up-to-date en zo gedetailleerd mogelijk te houden. Onze blog biedt gebruikers uitstekende gegevens om hen te helpen de prestaties van de kruisboog te begrijpen, maar we kunnen veel meer doen. Wij zijn toegewijd aan het creëren en publiceren van uitgebreide en gezaghebbende informatie over de kruisboog voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kruisbogen. Ons doel is om de beste kwaliteit informatie over alle aspecten van kruisbogen te bieden, op een georganiseerde manier die vrij is van bias. Onze inhoud is een must-read voor kruisboog onderzoekers van alle niveaus, in zowel de amateur-en professionele klassen. De blog is ook een plek voor ons om onze persoonlijke ervaringen te delen, evenals die van anderen uit onze user base.

We zijn de oudste van het nieuwe ras van kruisbogen labs, die ook het onderscheid van de jongste van al onze disciplines hebben. Dit wil niet zeggen dat we niet geloven in innovatie en ontwikkeling, maar het proces van het maken en testen van nieuwe wapens is nog steeds een vrij traag. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om de nieuwe kruisbogen binnen een jaar na hun eerste release vrij te geven. We willen de tijd nemen om onze ontwerpen te perfectioneren, de gebruiksvriendelijke interface te ontwikkelen die is ontworpen om deze wapens zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, en om functies toe te voegen zoals: een aanpasbaar uitrustingssysteem, snelle toegang tot onze geavanceerde functies en meer. Ik denk dat deze dingen van grote hulp zullen zijn bij de ontwikkeling van onze nieuwe wapens. Als enige Nederlandse onderneming die nieuwe kruisbogen maakt, hebben we er ook een sterk en uniek standpunt over.

Maar al te vaak hebben mensen het gevoel dat ze meteen alle antwoorden moeten kunnen weten en dat we dingen alleen voor hen moeten doen. We proberen zo transparant mogelijk te zijn als het gaat om onze beoordelingen en we staan altijd open voor nieuwe feedback, dus voel je vrij om hieronder een reactie achter te laten en ons te laten weten wat je ervan vindt.

Al dat gezegd zijnde, zal dit bericht zich richten op onze meest populaire kruisbogen (voor het grootste deel). Dit zijn degenen die we gebruiken op een regelmatige basis en we willen ze het meest. Als u op zoek bent naar een meer unieke kruisboog die meer geschikt is voor de concurrentie dan check out de top picks van onze vorige berichten. We hebben ook een aantal nieuwe, minder populaire kruisbogen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden.

SniperCrossbow Review #1:

De Sniper Crossbow is onze bestseller tot nu toe. Het is een betaalbare, leuke kruisboog.

U onze blog of social-agenda voor meer informatie.

In deze blog hebben we de volgende informatie gedeeld over de ontwikkeling en het testen van kruisbogen, hun componenten en hun marketingstrategieën. U ook de originele blog post hier lezen. Als u op zoek bent naar informatie over onze eigen tests, raadpleegt u de volgende links: De test van een nieuwe 3D geprinte plastic trekker. We hebben het voor het eerst in ons lab getest met twee verschillende soorten munitie. De twee soorten munitie opgenomen hetzelfde drijfgas dat werd gebruikt in de echte munitie die we gebruikten. Het heet de 3D-geprinte drijfgas om de redenen die we eerder zeiden: Het is een 3D-printer vriend. De tweede test die we uitvoerden was om hetzelfde type munitie te nemen dat we op een echt geweer schoten en het gebruiken in een plastic trekker. Deze keer de trekker werd gebouwd met een 3D-printer en de werkelijke vuurwapen werd neergeschoten met een gewone geweer.